honda-logo

Voordelen van Honda Approved

HONDA APPROVED- VOLLEDIGE GEMOEDSRUST

Het kopen van uw Honda Approved Car is een opwindende ervaring. U profiteert van onze legendarische betrouwbaarheid en bent er zeker van dat uw auto volgens de hoogste normen wordt geprepareerd door Honda getrainde technici en wordt ondersteund door een 24 maanden originele Honda Approved Garantie. Geniet van de uitstekende klantenservice van het Honda netwerk.

Honda wagens bieden een uitzonderlijke waarde op lange termijn, technische innovatie, een onderscheidend uitzicht en karakter. Daarom keuren wij Honda auto's tot 5 jaar oud. Hier vondt u de grootste keuze Approved Honda's. Wanneer u uw Honda Approved Car koopt krijgt u de extra voordelen van:


GARANTIE & BIJSTAND

GARANTIE & BIJSTAND

12 MAANDEN HONDA APPROVED-GARANTIE

Gemoedsrust is belangrijk, dus wanneer u uw nieuwe Honda Approved Car in ontvangst neemt, krijgt u minimaal 12 maanden Honda Approved Garantie. Wanneer het einde van uw garantie nadert, kunt u deze uitbreiden met een bijkomende Originele Honda care Garantie, waardoor u dezelfde zekerheid krijgt als bij een nieuwe Honda.


12 MAANDEN HONDA BIJSTAND

Ook inbegrepen in je originele Honda care garantie is Honda care Assistance, ons op maat gemaakte pechverhelpingspakket, dat dekking biedt in Europa en het Verenigd Koninkrijk. We komen zelfs naar u toe als u een lekke band of lege accu heeft.


OMRUILGARANTIE EN UITGEBREIDE VOORBEREIDING

OMRUILGARANTIE EN UITGEBREIDE VOORBEREIDING

30-DAGEN OMRUILGARANTIE

Uw nieuwe Honda Approved Car is onderworpen aan een strenge Multi-Point Pre Sales check om u de zekerheid te geven dat u een auto koopt van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij verbinden ons er evenwel toe dat, indien er zich een mechanisch of elektrisch defect zou voordoen binnen de eerste 30 dagen of 1000 km, dat niet verholpen kan worden door een erkende Honda Dealer, en op voorwaarde dat de wagen in dezelfde staat verkeert als bij de aankoop, dan zal uw dealer de wagen omruilen voor een andere van gelijkwaardige of grotere waarde. Raadpleeg uw dichtstbijzijnde dealer voor de specifieke voorwaarden.

STRIKTE CONTROLE EN VOORBEREIDING

Strenge controle en voorbereiding. Onze Honda 'Multipoint Check', uitgevoerd door Honda getrainde technici, zorgt ervoor dat uw nieuwe Approved auto voldoet aan onze hoge standaarden. Onze 'Meerpuntscontrole' omvat verlichting en instrumenten, stuurinrichting en ophanging, remmen, en zelfs carrosserie. Uw auto ondergaat ook een gedetailleerde motorcontrole en een grondige test op de weg voor uw veiligheid en tevredenheid. Tot slot wordt uw auto grondig gereinigd, zodat hij helemaal klaar is wanneer u hem komt ophalen.


BIJKOMENDE VOORDELEN VAN APPROVED

GEGARANDEERDE VOERTUIGHISTORIEK

Uw Approved Honda wordt uitvoerig gecontroleerd (vorige eigenaar, schade, enz.). U krijgt een certificaat bij de levering van uw voertuig.

GEGARANDEERDE KILOMETERSTAND

Op voertuigen die niet in het bezit zijn geweest van en worden gebruikt door Honda UK of ons dealernetwerk, wordt de kilometerstand vergeleken met de vorige geschiedenis. U krijgt een certificering voor de aflevering van uw voertuig.

EEN REEKS FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

Wie kan uw auto beter financieren dan de mensen die hem gebouwd hebben? Om u te helpen de auto van uw dromen te kopen, kunnen wij u flexibele financieringsopties aanbieden die zijn afgestemd op uw persoonlijke eisen, waaronder een aantrekkelijk Honda Approved Car tarief * op elke Honda Approved Car.

Klik hier voor de Voorwaarden van de Honda Approved Car garantie